Het adres voor complete verzorging van uw feest!
 
   Party- en catering service
 

 


 
Meld je aan op Facebook
voor actueel nieuws!!
 

Feestidee

Ballonnen Atteljee

Winkel:

Kerklaan 72A
2282 CL RIJSWIJK

06-28353338

Info@feestidee-rijswijk.nl

 

 

 

 

 

 
 
 
Party- en cateringservice

Abracadabra is jaren geleden opgericht en ontstaan uit vele aanvragen voor catering bij u thuis of bij uw organisatie op locatie. Sinds kort is Abracadabra samengevoegd met Feestidee. Hierdoor kunnen we u een nog breder assortiment aanbieden op feestgebied!
De tovenaar staat voor magische goocheltrucs. Voor elk feest toveren wij uw vertrouwde locatie om in een feestzaal.
En ieder broodje dat bij ons de deur uitgaat is magisch aangekleed en belegd.

Onze mogelijkheden zijn onbeperkt en een offerte wordt dan ook speciaal naar uw wensen samengesteld.

Onze specialiteit: Overheerlijke complete BBQ op iedere locatie!

Vergaderlunches
Wilt u als bedrijf een vergadering bij u op locatie organiseren, dan kunnen wij voor u alle mogelijke benodigdheden realiseren.
Van simpele broodjes tot een compleet verzorgde vergadering met bediening en zeer luxe lunches.
Voor vergaderingen bieden wij diverse vergaderlunches aan, uiteraard geheel aan te passen naar uw wensen.

Dinerbuffet
Abracadabra biedt alle soorten dinerbuffetten aan, die volledig naar uw wens aangepast kunnen worden. Van een koude maaltijdsalade tot complete warme & koude buffetten, aangepast aan ieders budget.
Alle buffetten worden bij u thuis of uw bedrijfsorganisatie geleverd en netjes geplaatst in buffetvorm. De diverse buffetten kunt u ook bestellen inclusief serviesgoed, bediening en aankleding van de locatie.
U heeft hierdoor zelf geen afwas en de drankjes tijdens het het diner worden verzorgd door onze medewerkers.
Zo kunt u zelf ook volop genieten van uw eigen verjaardag of andere feestgelegenheid!

Voor het bedrijfsleven is het zeer praktisch en zeer professioneel als het georganiseerde ook daadwerkelijk georganiseerd verloopt. Dit komt ten goede van uw gasten en u kunt onbezorgd met uw gasten en klanten bezig zijn.

Zomerse bedrijfsfeesten met een barbecue, gekke kok en een drive-in disco behoren zeker ook tot de mogelijkheden!

Gelegenheidscatering
Eens in het jaar is het weer zo'n feest... u bent jarig. U loopt al 4 dagen van te voren alles te organiseren omdat u uw gasten niets te kort wilt doen. En uiteindelijk tijdens het feest bent u alleen maar aan het bedienen, regelen en heeft u aan het einde van de avond niemand gesproken.
Geef uzelf het mooiste cadeau wat u kunt wensen en laat Abracadabra uw feestje organiseren bij u thuis of in 1 van onze feestlocaties!! Geef uw wensen aan ons door en laat ons een vrijblijvende offerte voor u maken!

Partyservice
Onze partyservice organiseert uw complete feest, jubileum, openingsreceptie, feestavond voor zakenrelaties, opening van een nieuw gebouw, hoogste punt voor een bouwbedrijf, kortom alles wat u maar kunt bedenken.
Eén van onze specialisaties is het omtoveren van een betonnen ruimte tot een feestruimte, geheel ingericht naar uw wensen. Desgewenst met buffet naar uw wens.

Decoratie
Iedere locatie kunnen wij decoreren in diverse stijlen, zoals Après-ski, Beach Party, Country & Western, 1001 Nacht en Halloween.
Alle decors hebben wij in eigen beheer. Heeft u geen ruimte voor een decor, dan kunnen wij uw locatie ook aankleden met mooie marktkramen, leuke verlichting en een sfeervolle mobiele bar.
Voor de diverse decors komen wij na uw aanvraag bij u op locatie om het geheel naar uw wensen aan te passen en een offerte op maat te maken.

Trouwen in uw achtertuin
Viva America! Ook in Nederland kan er tegenwoordig getrouwd worden op de locatie die u wilt!
Heeft u de ruimte, dan toveren wij deze ruimte om in een prachtige trouwlocatie! Een mooie tent met vloer, verlichting, ballonnenboog, mooie stoelen, prachtige bloemen en planten.
Graag nemen wij uw wensen met u door en maken een offerte voor u op maat!

Tournee catering & evenementen
Abracadabra heeft voor grote en kleine evenementen de volgende diensten en produkten:
VIP-rooms
Abracadabra is gespecialiseerd in het bouwen en compleet verzorgen van uw VIP-room op diverse binnen of buiten locaties.
Een VIP moet goed verzorgd worden. Hij/zij is een artiest of nog veel belangrijker, een sponsor. In samenwerking met grote organisaties zoals bijvoorbeeld Heineken kunnen wij deze speciale ruimte met speciale aandacht aankleden en geheel verzorgen met een hapje, drankje en perfecte bediening.
Catering voor de organisatie
Ook voor de medewerkers en ingehuurde bedrijven zoals beveiliging, vrijwilligers, EHBO'ers verzorgen wij graag een goede maaltijd en drankjes met lekkere en goed verzorgde produkten. Kwaliteit is juist voor deze medewerkers, waar een evenement niet zonder kan, minstens net zo belangrijk als voor een VIP.
Tournee catering
Tournee catering is een vak apart. De vaste crew van de gehele produktie is een lange tijd onderweg met in- en uitladen, met tussendoor iets te eten. In samenwerking met een aantal bedrijven is het mogelijk dat Abracadabra met u mee op tournee gaat en de vaste crew verzorgt zoals een moeder dat behoort te doen.

Contact met Abracadabra/Feestidee: 06-41825978 of email: info@feestidee-rijswijk.nl

   

 

 

 

 

 

 

  

Abracadabra